Here something generic

Zelf verhuizen

Wanneer u zelf wilt verhuizen omdat uw inboedel niet zo groot is of op de kosten wilt besparen dan hebben wij op onze website verschillende verhuistips staan. Ook wanneer u zelf uw verhuizing regelt kan het zijn dat u nog hulp nodig heeft van bijvoorbeeld grote stukken zoals een piano dan behoort dit ook tot de mogelijkheden van onze verhuisdiensten.

Zelf verhuizen met tips van verhuizer.nl

Verhuistips wanneer u zelf gaat verhuizen

Op onze website verhuizer.nl hebben wij veel verhuistips verzameld met diverse verhuistips. Op deze pagina staan niet alleen verhuistips maar ook handige verhuisvideo’s waar een Erkende Verhuizer u instructies geeft voor uw verhuizing.

Alle Handige Verhuistips tijdens uw verhuizing

Ook handig tijdens de verhuizing:

Checklist verhuizen

Een goed begin van de verhuizing is het gebruik van de checklist verhuizen, met deze handige lijst heeft u een duidelijk overzicht van alle stappen wat er voor uw verhuizing nodig is.

Checklist verhuizen

Verhuisbenodigdheden

Wanneer u zelf gaat verhuizen is het belangrijk dat u zich goed voorbereid enerzijds met een verhuisplanning, maar ook door het aanschaffen van goede verhuismaterialen voor de verhuizing, hiermee voorkomt u schade tijdens de verhuizing.

Autoverhuur

U wilt zelf verhuizen maar zoekt hierbij een autoverhuurbedrijf Er zijn een hoop autobedrijven met verschillende prijzen en voorwaarden, wij geven u informatie en meerdere keuzes van autoverhuurbedrijven.

Autoverhuur tijdens de verhuizing

Daarnaast kunt u tijdens de verhuizing een aanhangwagen huren om uw spullen te verhuizen.

Verhuiswinkel

Er zijn verschillende verhuisdozen om de verhuizing voor u zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Zo is er bijvoorbeeld een speciale garderobedoos, waarbij u de kleding gewoon aan de hanger kunt laten en rechtstreeks aan een rek in de doos kunt hangen.

Daarnaast is er een kleine, stevige verhuisdoos speciaal voor het inpakken van boeken. Al deze soorten verhuisdozen zijn bij het verhuisbedrijf te koop of te huur. Bekijk de pagina verhuismaterialen voor alle informatie.

Verhuismaterialen


Hulp bij uw verhuizing

Heeft u toch hulp nodig bij uw verhuizing? Dit kan bijvoorbeeld gaan om een verhuiswagen met hulp van een erkende verhuizer of het huren van een verhuislift. Vraag gratis een offerte aan voor hulp tijdens uw verhuizing.

Verhuisassistentie

Verhuizer voor Laad-los hulp

U wilt zelf uw verhuizing regelen maar u heeft alleen een verhuiswagen en extra hulp nodig, daarvoor hebben wij de dienst verhuisassistentie ontwikkeld. U huurt voor een halve dag (maximaal 4 uur) een verhuiswagen met 2 vakbekwame verhuizers welke u bijstaan met uw verhuizing.

Eén verhuizer zal in de verhuiswagen staan om te zorgen dat alles netjes en op de juiste manier vaststaat. De andere verhuizer geeft advies, helpt dragen, helpt een kast te demonteren. Er zijn dekens en hulpmiddelen in de verhuiswagen aanwezig welke u kunt gebruiken.

Let op: dit is geen volledige verhuizing maar assistentie bij uw verhuizing.

Verhuisassistentie


Opslag

Opslag tijdens verhuizing Opslagloods-min

Bij de Erkende Verhuizer is het mogelijk om (een deel van) de inboedel voor korte of langere periode op te slaan. Een handige optie als u een tijd moet overbruggen voordat u naar de nieuwe woning gaat.

Het verhuisbedrijf kan ervoor zorgen dat uw spullen in de opslag opgeslagen wordt en wanneer u deze weer terug wilt hebben dan zorgt het verhuisbedrijf er ook weer voor dat deze op locatie teruggebracht worden. Ook is het mogelijk om heel voordelig uw inboedel op te slaan in opslag locaties door heel Nederland.

Opslag