Here something generic

Laten verhuizen

Laten verhuizen is de meest uitgebreide keuze van verhuizen, uw verhuizing wordt geheel verzorgd door een gediplomeerd erkend verhuisbedrijf.

Laten verhuizen door Verhuizer.nl

Wanneer u uw verhuizing compleet laat uitvoeren dan regelt het verhuisbedrijf het meeste van de verhuizing voor u. Niet alleen wanneer u gaat verhuizen in Nederland maar ook wanneer u gaat verhuizen naar het Buitenland of zelfs gaat emigreren.

Het verhuisbedrijf kan u veel uit handen nemen zoals het inpakken en het uitpakken van uw inboedel in verhuisdozen, maar ook als er bijvoorbeeld een parkeervergunning nodig is dan regelt het verhuisbedrijf dit ook. Er zijn ook extra diensten beschikbaar zoals de handyman welke de kleine klusjes voor u kan doen.

Allrisk (transport) verzekering

Als de verhuizing geregelt is via verhuizer.nl dan bent u standaard verzekerd, dit is één van de voordelen van een Erkende Verhuizer.

Uw inboedel allrisk verzekerd tijdens de verhuizing, alles wat verhuisd wordt is verzekerd met de allrisk transportverzekering. U moet er niet aan denken als u verhuist en er beschadigt wat kostbaars, met de allrisk verzekering bent u hiervoor verzekerd tot €100.00 euro.

Interesse of een vraag neem vrijblijvend contact op.  Hulp bij uw verhuizing

  Het is ook mogelijk om voor uw verhuizing hulp van een erkend verhuizer te krijgen, als het gaat om het huren van een verhuiswagen met assistentie of een verhuizer die meehelpt met het sjouwwerk. Dan is ook dit allemaal mogelijk.

  Verhuisassistentie

  Extra diensten bij uw verhuizing

  Naast verhuizen zelf zijn er ook speciale verhuisdiensten, zoals een handyman welke uw apparatuur netjes aansluit, een verhuizer welke kleine klusjes doet of zelfs te denken aan iemand die uw woning schoonmaakt.

  In- en uitpakken

  Onze verhuisspecialisten kunnen voor u de inboedel zorgvuldig in en uitpakken. Zeker wanneer het gaat om kostbare en / of breekbare items kunnen zij u van dienst zijn door alles op de juiste manier in te pakken.

  Handyman

  Wilt u graag hulp bij het demonteren en monteren van spullen? Bijvoorbeeld om de gordijnrails of de lampen van de muur / plafond te halen en in de nieuwe woning weer te bevestigen? Dan staan wij voor u klaar! Wij hebben daar speciale ‘handyman’ voor die graag deze klussen van u overneemt.

  Handyman diensten