Here something generic

Verhuizen naar het Buitenland

Wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland of zelfs emigreren dan komt daar veel bij kijken.

Ons verhuisbedrijf kan veel voor u betekenen wanneer u verhuist naar het buitenland, zoals te denken aan alle documenten welke geregeld moeten worden als u verhuist of uw auto, verplichte verzekeringen, onderwijs enz. Het betreffende verhuisbedrijf kunt u bij al deze zaken bijstaan en informeren. Maar het belangrijkste is dat uw verhuizing van A tot Z is geregeld.

Internationaal verhuizen Londen

Verhuizen binnen Europa

EMG lid voor Europese verhuizingen

Het erkende verhuisbedrijf heeft jarenlange expertise in verhuizingen in Europa, wanneer u verhuist met een verhuisbedrijf van verhuizer.nl dan bent u ervan verzekerd dat uw verhuizing tot een goed eind komt.

Het erkende verhuisbedrijf is aangesloten bij de EMG, bij deze organisatie zijn meer dan 400 verhuisbedrijven aangesloten in Europa.

Kortom waarborgt deze organisatie de kwaliteit van alle aangesloten verhuisbedrijven. Al met al geeft dit de zekerheid dat uw verhuisbedrijf weet waar ze mee bezig is. Zij zijn op de hoogte van alle wetten en regels die van toepassing zijn in het land van bestemming.

Verhuizen overzee (buiten Europa)

Lid van IAM internationale verhuizers

Verhuizen overzee is anders dan andere verhuizingen, vaak zijn er andere regels verbonden dan verhuizen binnen Europa en is het verhuizen van uw inboedel anders dan binnen Europa.

Het erkende verhuisbedrijf is aangesloten bij IAM, bij deze organisatie zijn wereldwijd meer dan 2000 verhuisbedrijven aangesloten.

Doordat het verhuisbedrijf al jarenlang verhuizingen overzee uitvoert heeft het de ervaring om uw verhuizing naar tevredenheid uit te voeren.

Verhuizen naar het buitenland

Het is zover u heeft besloten om te gaan verhuizen naar het buitenland, hier komt veel bij kijken. Per land zijn verschillende regelgevingen ten behoeve van uw emigratie of verhuizing naar het buitenland.

Het verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaringen in het verhuizen naar het buitenland of het nou gaat om een land in Europa of als u gaat verhuizen overzee.

De verhuizer kunt u informeren over de regelgeving over het te verhuizen inboedel, dit kan gaan om wat u wel of niet mag meenemen maar de verhuizer weet ook precies hoe u uw inboedel ingepakt moet zijn voordat deze wordt verzonden naar uw verhuisadres.

Verhuizen naar het Buitenland Vienna

Voordeliger verhuizen via Groepageritten

Onze verhuisbedrijven zijn veel aanwezig in Europa, hierdoor het mogelijk om uw verhuizing vaak te combineren met een groupagerit. Dit heeft als voordeel dat uw verhuizing een stuk voordeliger kan worden. Vraag naar de opties voor uw verhuizing.

Verzekering

Er kan veel gebeuren als u gaat verhuizen zeker als u naar het buitenland verhuist, daarom is het van belang om een goede verhuisverzekering te hebben als u verhuist.

Onze erkende verhuizers bieden een allrisk verhuisverzekering aan wanneer u verhuist, hiervan bent u gerustgesteld van enige problemen welke kunnen opdoen met uw verhuizing.


    Informatie of een vrijblijvende offerte?

    Wilt u meer informatie of heeft u meer vragen over Internationale verhuizing neem dan vrijblijvend contact met ons op.