Here something generic

Samen verhuizen

Verhuizer voor Laad-los hulp

U gaat verhuizen maar heeft geen complete verhuizing nodig, u heeft alleen hulp nodig bij uw verhuizing. Verhuizer.nl heeft hiervoor verschillende diensten beschikbaar bij een lokaal erkend verhuisbedrijf bij u in de buurt.

Mogelijkheden Samen verhuizen

Verhuisassistentie

U wilt uw verhuizing zelf regelen, maar beschikt niet over een goed ingerichte verhuiswagen met twee vakbekwame verhuizers? Verhuisassistentie is de oplossing!

Bij een verhuizing met verhuisassistentie krijgt u van tevoren verhuisdozen zodat u uw inboedel zelf netjes kunt inpakken. Op de verhuisdag helpen de verhuizers u mee met de dozen in de verhuiswagen laden en verhuist uw inboedel naar uw nieuwe adres.

Nadat de verhuizing is afgelopen komt het verhuisbedrijf na een paar dagen de verhuisdozen weer ophalen op uw adres, u heeft dan rustig de tijd om alles weer uit te pakken en op de juiste plaats te zetten.

Verhuizer voor Laad & los hulp

U wilt uw verhuizing zelf regelen, maar beschikt niet over voldoende mankracht. Dan biedt het betreffende verhuisbedrijf extra hulp, u kunt een extra verhuizer inhuren om te helpen bij het verhuizen van de zware of grote spullen.

Waarmee helpt de verhuizer?

Wanneer u een verhuiswagen inhuurt voor uw verhuizing dan helpt de verhuizer mee met de verhuisdozen en inboedel inladen in de verhuiswagen en zet deze netjes vast met verhuisdekens en spanbanden zodat uw inboedel niet beschadigt.

    Informatie of Prijsopgave

    Wilt u meer weten over verhuisassistentie? Neem vrijblijvend contact met ons op: