Here something generic

Uw verhuizing Samen taxeren

Wanneer u gaat verhuizen dan wilt u graag een uitgebreide offerte van de verhuiskosten. Samen met de taxateurs van verhuizer.nl kunt u gemakkelijk, wanneer het u uitkomt een taxatie uitvoeren.

Voordelen van de videotaxatie

U vraagt zich waarschijnlijk af, waarom gebruik maken van de videotaxatie wanneer u gaat verhuizen? Uw verhuisofferte via de videotaxatie kent meerdere voordelen zoals:

  • U kunt zelf het tijdstip kiezen 7 dagen in de week
  • Er komt geen verhuizer over de vloer
  • Snel een vrijblijvende offerte in uw mailbox
  • 100% zekerheid van het bedrag van de offerte

Hoe werkt het?

Met een door u gekozen afspraak is het mogelijk om op elk gewenst tijdstip samen met een erkende verhuizer een video taxatie te laten maken. Een medewerker van het verhuisbedrijf gaat samen met u door de woning om te bepalen hoe groot het volume is van de verhuizing. Het is hierbij belangrijk dat u alle kamers zien. Op die manier kan de medewerker een gedegen volume rapport maken, en voorkomt u dat u inboedel mist op de aangevraagde offerte.

Stappenplan videotaxatie

Het gebruik van de videotaxatie is zeer gemakkelijk. 

  1. Onderop deze pagina maakt u een afspraak voor een videotaxatie, u kunt hier zelf het tijdstip en dag bepalen
  2. Nadat de afspraak gemaakt is krijgt u een SMS bericht op uw telefoon met de bevestiging en een link, u kunt hierop klikken om de taxatieapp alvast te installeren
  3. Als het bijna tijd is voor de taxatie krijgt u een tweede SMS bericht. U kunt hierop klikken en de taxatie app opent zich
  4. U heeft nu contact met een erkende verhuizer om uw verhuizing te taxeren. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten
  5. Binnen zeer korte tijd ontvangt u een uitgebreide offerte voor uw verhuizing

Verhuisofferte via andere opties

Hoewel het samen taxeren een ideale oplossing is om een correcte verhuisofferte voor u samen te stellen. Bieden wij ook andere opties aan om uw verhuizing te taxeren.

Laten taxeren door een erkende verhuizer

Wilt u alles overlaten aan het verhuisbedrijf laat dan uw inboedel taxeren door een erkend taxateur, deze komt bij u langs en bespreekt samen met u wat u allemaal wilt verhuizen. Na het taxatie bezoek krijgt u snel een vrijblijvende offerte.

Taxatie door een erkende verhuizer

Zelf taxeren via de VerhuisApp

Er is ook de mogelijkheid om uw taxatie zelf te doen via de VerhuisApp, u kunt dan zelf wanneer het u uitkomt via uw mobiel of tablet stap voor stap uw offerte aanvraag doen.

Let hierbij wel op dat historisch gezien 20% van de aanvragen fouten bevatten, dit betekent dat de aangeboden offerte kan afwijken.

Zelf taxeren via de VerhuisApp