Here something generic

Uw verhuizing Samen taxeren

Wanneer u gaat verhuizen dan wilt u graag een uitgebreide offerte van de verhuiskosten. Samen met de taxateurs van verhuizer.nl kunt u gemakkelijk, wanneer het u uitkomt een taxatie uitvoeren.

Voordelen van de videotaxatie

Samen taxeren kent enkele voordelen zoals:

  • U kunt zelf het tijdstip kiezen 7 dagen in de week
  • Er komt geen verhuizer over de vloer
  • Snel een vrijblijvende offerte in uw mailbox
  • 100% zekerheid van het bedrag van de offerte

Hoe werkt het?

Via een afspraak is het mogelijk om op elk gewenst tijdstip samen met een erkende verhuizer een video taxatie te laten maken. Een medewerker van het verhuisbedrijf gaat samen met u door de woning om te bepalen hoe groot het volume is van de verhuizing. Het is hierbij belangrijk dat u alle kamers zien. Op die manier kan de medewerker een gedegen volume rapport maken, en voorkomt u dat u inboedel mist op de aangevraagde offerte.

Stappenplan videotaxatie?

Het gebruik van de videotaxatie is zeer gemakkelijk. 

  1. Onderop deze pagina maakt u een afspraak voor een videotaxatie, u kunt hier zelf het tijdstip bepalen.
  2. Nadat de afspraak gemaakt is krijgt u een SMS bericht op uw telefoon met de bevestiging en een link, u kunt hierop klikken om de taxatieapp alvast te installeren
  3. Als het bijna tijd is voor de taxatie krijgt u een tweede SMS bericht. U kunt hierop klikken en de taxatie app opent zich
  4. U heeft nu contact met een erkende verhuizer om uw verhuizing te taxeren. Het gesprek duurt ongeveer 20 minuten.
  5. Binnen korte tijd ontvangt u een uitgebreide offerte voor uw verhuizing

Verhuisofferte via andere opties

Hoewel het samen taxeren een ideale oplossing is om een correcte verhuisofferte voor u samen te stellen. Bieden wij ook andere opties aan om uw verhuizing te taxeren.

Laten taxeren door een erkende verhuizer

Wilt u alles overlaten aan het verhuisbedrijf laat dan uw inboedel taxeren door een erkend taxateur, deze komt bij u langs en bespreekt samen met u wat u allemaal wilt verhuizen. Na het taxatie bezoek krijgt u snel een vrijblijvende offerte.

Taxatie door een erkende verhuizer

Zelf taxeren via de VerhuisApp

Er is ook de mogelijkheid om uw taxatie zelf te doen via de VerhuisApp, u kunt dan zelf wanneer het u uitkomt via uw mobiel of tablet stap voor stap uw offerte aanvraag doen.

Let hierbij wel op dat historisch gezien 20% van de aanvragen fouten bevatten, dit betekent dat de aangeboden offerte kan afwijken.

Zelf taxeren via de VerhuisApp