Here something generic

Prijsindicatie verhuiskosten

Inzicht in uw verhuiskosten. Op deze pagina krijgt u direct een prijsindicatie van uw verhuiskosten, via enkele vragen krijgt u direct een eenmalige e mail met de kosten van uw verhuizing.

Wat kost een verhuizing?

Wat kost een verhuizing? snelle berekening van uw verhuiskosten

Veel verhuizers en verhuissites geven u de mogelijkheid tot een online offerte, een mogelijkheid om de prijs van uw verhuizing op maat te bepalen. Vaak gebeurt dit op basis van het aantal bedden, tafels, stoelen, kasten, wasmachines en ga zo maar door. Dat lijkt een duidelijke prijsbepaling, maar de werkelijkheid is dat u toch vaak voor verrassingen komt te staan.

Een offerte die op deze wijze tot stand komt, houd namelijk geen rekening met die verzameling kristallen beeldjes, een piano of een kwetsbaar schilderij dat verhuisd moet worden. De online offerte is dus eigenlijk slechts een prijsindicatie, een berekening die in de praktijk veel eenvoudiger te doen is met simpele kengetallen, namelijk:

  • Het type woning
  • Het aantal kamers
  • De gezinssamenstelling

Echt waar?

Dat lijkt misschien wat kort door de bocht, maar elke verhuizer kan op basis van deze gegevens een prima indicatie van de prijs voor uw verhuizing bepalen.

Wilt u echter niet voor verrassingen komen te staan, vraag dan een offerte op maat aan. Dat kan eigenlijk alleen door een goede taxatie. Een taxatie die u

Snelle berekening

Deze berekening is voor een lokale regionale verhuizing welke in één dag uitgevoerd kan worden.

(De berekening ontvangt u per omgaande per email.  U wordt NIET benaderd voor andere offertes. Wij verkopen uw emailadres NIET aan derden)

Gezinssamenstelling (personen)

Hoeveelheid kamers