Here something generic

Laten taxeren

Verhuizing laten taxeren

Het is zover u gaat verhuizen. Wanneer u gaat verhuizen dan wilt u graag een complete offerte ontvangen hiervoor heeft het verhuisbedrijf informatie nodig, zoals hoeveel en wat voor stukken het moet verhuizen. In de meeste gevallen komt er dan een vriendelijke taxateur bij u langs van het verhuisbedrijf, om dit allemaal voor u te regelen.

Laten taxeren, hoe werkt het?

De taxateur komt bij u langs en taxeert de hoeveelheid inboedel maar ook de moeilijkheidsgraad van de verhuizing. Misschien heeft u wel grote stukken zoals een piano of u woont op de 4de etage maar heeft geen beschikking tot een lift. Dit zijn de punten welke de taxateur voor uw bekijkt om tot een offerte te komen.

Het is uiteraard belangrijk dat de taxatie goed gebeurd, omdat u natuurlijk wilt dat uw inboedel in perfecte staat aankomt op uw nieuwe woonadres.

Bovendien is de taxateur van Verhuizer.nl altijd een Erkende Verhuisbedrijf uit uw buurt.

Waarom Verhuizer.nl?

  Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

  Wilt u meer informatie of heeft u meer vragen over het laten taxeren neem dan vrijblijvend contact met ons op.  Verhuisofferte zonder bezoek

  Wilt u geen taxateur van het verhuisbedrijf over de vloer of wilt u snel en gericht een offerte voor uw verhuizing? Bekijk dan onze andere mogelijkheden zoals samen taxeren via videobellen.

  Samen taxeren met een erkend verhuizer

  Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om samen met een erkend verhuizer via videobellen uw inboedel te taxeren om snel een uitgebreide offerte aan uw te sturen. Meer kunt u hierover teruglezen op de pagina:

  Samen taxeren

  Verhuisofferte via de VerhuisApp

  Wanneer u zelf uw te verhuizen inboedel wilt laten taxeren dan is hiervoor de VerhuisApp waarmee u zelf met uw telefoon of tablet gemakkelijk uw inboedel kunt taxeren. Bekijk hiervoor de pagina:

  Zelf Taxeren met de VerhuisApp