Here something generic

Checklist verhuizen van de Erkende Verhuizer

Verhuizen doet u meestal maar enkele keren in uw leven, wanneer u hier geen ervaring mee heeft komt er veel op uw af. Op onze website hebben wij een handige verhuizen checklist beschikbaar waar alle verhuis aspecten op staan en deze gemakkelijk kunt afstrepen.

Zelf verhuizen of Laten verhuizen

Voordat we beginnen met de checklist is het verstandig om eerst te besluiten wat u wilt: zelf verhuizen of de verhuizing door een verhuisbedrijf laten doen? Een verhuizing uitbesteden kan je veel stress en tijd besparen. In vergelijking met zelf verhuizen is uitbesteden niet veel duurder.

Checklist verhuizen

Waarom gebruikmaken van de verhuizen checklist?

Het staat vast dat verhuizen een erg stressvolle periode kan zijn, met het gebruik van de verhuizen checklist zorgt u ervoor dat u wat meer orde heeft in uw eigen verhuizing. En voorkomt u dat u bepaalde zaken vergeet.

Bovendien is de Checklist verhuizen opgesteld door de organisatie Erkende Verhuizers, u kunt erop vertrouwen dat de checklist met de grootste zorg is opgesteld.

Wat staat er allemaal op de verhuizen checklist?

De Verhuizen Checklist is opgedeeld in verschillende verhuis periodes, deze periodes zijn:

  1. Ik ga verhuizen
  2. 4-2 weken voor mijn verhuizing
  3. 2 weken voor mijn verhuizing
  4. 1 week voor mijn verhuizing
  5. 1 dag voor mijn verhuizing
  6. Verhuisdag
  7. Na aankomst in mijn nieuwe woning
  8. Na mijn verhuizing
  9. 1 maand na mijn verhuizing

Op de verhuizen checklist staat ieder aspect van de verhuizing beschreven, hiermee voorkomt u dat u belangrijke stappen vergeet tijdens uw verhuizing.

Download de Checklist verhuizen

Op onderstaande link kunt u de verhuizen checklist bekijken, printen maar ook opslaan op uw computer om deze later te gebruiken.

Checklist Verhuizen 2018

Vergeet uw verhuiskaarten niet

Natuurlijk wil u uw kennissen en familie op een leuke manier op de hoogte stellen van uw verhuisplannen. Bekijk dan de pagina adreswijziging doorgeven en lees meer over verhuiskaarten.