Here something generic

Inboedelopslag

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd opslagruimte nodig voor of na uw verhuizing, dit kan in veel situaties voorkomen. Stelt u voor, u verkoopt uw huis maar kunt niet direct in uw nieuwe huis en moet uw inboedel tijdelijk kwijt, hiervoor kunt u gebruik maken van de voordelige opslagmogelijkheden van uw erkende verhuizer.

In het hele land zijn er opslaglocaties beschikbaar, deze opslag oplossing is de meest voordelige manier om uw inboedel (tijdelijk) op te slaan.

Opslag tijdens het verhuizen

Als u tijdens de verhuizing opslag nodig heeft kan de verhuizer hiervoor een oplossing bieden, de verhuizer neemt uw inboedel voor u mee en slaat deze tijdelijk op. Wanneer u de inboedel weer nodig heeft, neemt u contact op met uw verhuizer en deze levert uw inboedel weer netjes af op het gewenste adres.

Self Storage

Self Storage via het inboedelhotel is een voordelige vorm van opslag. Dit voordelige tarief is mogelijk omdat u zelf uw inboedel langsbrengt bij de opslaglocatie. U kunt dit uiteraard ook laten doen door het desbetreffende verhuisbedrijf.

Hoe werkt de Self Storage opslag?

 • U huurt een opslagbox (kamer) met een volume van 7 tot 12 m3, afhankelijk van de beschikbaarheid het tarief voor iedere opslagbox is gelijk.
 • Het verhuisbedrijf zorgt dat uw opslagbox in de loods wordt opgeborgen tot uw volgend bezoek.
 • Als u in uw opslagbox wilt zijn, dan spreekt u met de vestiging af wanneer u aanwezig wilt zijn. Het verhuisbedrijf zorgt dat uw opslagbox voor u klaar staat op de afgesproken tijd.
 • U kunt dan ongestoord in uw opslagbox spullen bijplaatsen of verwijderen
 • Nadien u klaar bent, zorgt het verhuisbedrijf ervoor dat uw opslagbox weer terug in de loods terechtkomt.

All Risk opslag verzekering

Er wordt voor u een all-risk verzekering afgesloten, tegen een zeer laag uniek tarief, voor het geval er iets met uw spullen of de opslagbox gebeurt (stormschade, blikseminslag, aanvaring, enz) tijdens het verblijf in het Inboedelhotel. De verzekering dekt tot € 50.000 en heeft een standaard looptijd van één jaar.

  Meer informatie over de opslagmogelijkeden

  Interesse in de opslagmogelijkheden vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.  Beschikbare Self Storage locaties

  De vestiging van een Self Storage Inboedelhotel is altijd onderdeel van een Erkend Verhuisbedrijf. U kunt dus vertrouwen op contact met een ervaren Erkende Verhuizer die gewend is zorgvuldig te werken.

  Hieronder staat een gedetailleerde kaart van de beschikbare opslag locaties door heel Nederland.