Here something generic

Opslag tijdens de verhuizing of verbouwing

Opslag tijdens de verbouwing

Tijdens een verbouwing of verhuizing tijdelijk of voor langere tijd uw spullen opslaan. U heeft dan verschillende mogelijkheden, één van deze mogelijkheden is opslag via een erkende verhuizer. Door de landelijke dekking van onze verhuisbedrijven is er altijd een lokale opslag locatie beschikbaar. Uw kostbare inboedel staat veilig en droog gestald in een geventileerde opslagruimte, en op verzoek kan uw inboedel opgehaald en/of bezorgt worden.

Voordelige opslag

Opslagruimte is al beschikbaar vanaf €10 euro inclusief BTW. U huurt een opslagbox welke in een beveiligde omgeving wordt opgeslagen bij een erkend verhuisbedrijf.

Opslagverzekering

Verzekeren van uw opgeslagen inboedel is mogelijk, u bent dan verzekerd van uitkering bij calamiteiten.

Mogelijkheden en locaties

In heel Nederland zijn opslaglocaties beschikbaar, dus altijd bij u dicht in de buurt. Het is ook mogelijk om het verhuisbedrijf uw inboedel bij u thuis op te halen en/of te bezorgen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor tijdelijke of langere opslag bij een Erkende Verhuizer? Vul dan vrijblijvend uw gegevens in op de onderstaande pagina, en u krijgt snel reactie.

Klik op de volgende knop en vul daarna uw postcode in Vrijblijvend contact en krijg contact met een Erkende verhuizer uit uw buurt voor meer informatie.